TZS Bouwgroep

Ben jij klaar met die saaie tegels en standaard badkamer inrichting? Of is je oude sanitair aan vervanging toe? Kijk dan eens bij de TZS Bouwgroep! De Bouwgroep pakt jouw badkamer renovatie of verbouwing tot in de puntjes aan. Omdat zij meer dan 10 jaar ervaring in badkamer renovaties hebben kunnen ze je perfect advies geven over de inrichting van jouw droom badkamer en over bijvoorbeeld de verschillende soorten tegels.

Maatwerk geleverd door TZS Bouwgroep

De verbouwing van een badkamer is een secuur werk waar meerdere disciplines bijeen komen. Zo heb je een tegelzetter, loodgieter en een elektricien nodig om een mooie badkamer te realiseren. De TZS Bouwgroep heeft al deze vakmensen in huis. Hierdoor kunnen zij maatwerk leveren!

Nog een voordeel van het in huis hebben van al deze vakmensen is dat verschillende soorten werkzaamheden aansluitend op elkaar uitgevoerd kunnen worden.  Zij zorgen voor een gedegen planning zodat je niet langer dan nodig, zonder badkamer zit.

TZS Bouwgroep

Renoveren of verbouwen?

Het renoveren of verbouwen van je badkamer is een investering. De kosten kunnen aardig oplopen. Het is dan ook goed om voor jezelf duidelijk te hebben wat jij belangrijk vindt en waaraan, volgens jou, je badkamer moet voldoen. Het is jouw huis en jij moet je er thuis in voelen. De badkamer is over het algemeen de plek waar je de dag begint en waar je eindigt voordat je gaat slapen. De TZS Bouwgroep zorgt ervoor dat in overleg met jou, jouw droom badkamer wordt opgeleverd. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de klus is, zij staan jou bij vanaf het ontwerp tot en met de oplevering.

Werkzaamheden van de TZS Bouwgroep

De vakmensen van de TZS Bouwgroep nemen al het werk uit handen. Zij kunnen de volgende werkzaamheden voor jou uitvoeren:

  • Sloopwerkzaamheden
  • Loodgieters werkzaamheden
  • Stuc werkzaamheden
  • Timmer werkzaamheden
  • Al het tegelwerk (vloer en wanden)
  • elektriciteit werkzaamheden.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar wat de TZS Bouwgroep jou kan bieden en wat de kosten zijn voor jouw droom badkamer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.