De voordelen van ooglaseren

Er zitten verschillende voordelen vast aan ooglaseren. Ben u klaar met het dragen van een bril of om elke dag weer uw lenzen in en uit te doen? Ooglaseren is veilig en zo goed als pijnloos. Bijna iedereen kan een ooglaserbehandeling ondergaan en kan dus van de vele voordelen genieten. Lees verder en kom erachter hoe ooglaseren werkt.

Hoe werkt het?

Er zijn veel verschillende ooglaserbehandelingen die u kunt ondergaan. Per behandeling wordt er een andere methode gebruikt maar de basis is hetzelfde. De kromming van het hoornvlies verandert. In het geval dat u bijziend bent, wordt uw hoornvlieskromming afgevlakt. Bent u verzien? In dit geval wordt uw hoornvlieskromming juist steiler gemaakt. Door het aanpassen van de kromming van het hoornvlies, vallen de lichtstralen weer precies samen waardoor u weer scherp kunt zien. Ooglaseren kostenab berekenen? Maak een intake afspraak bij Visus Oogkliniek om te kijken welke behandeling mogelijk is.

De voordelen van ooglaseren

Er zitten meerdere voordelen vast aan ooglaseren:

  1. U bent verlost van uw bril of contactlenzen

De meest belangrijke reden om uw ogen te laten laseren is het feit dat u dan voorgoed verlost bent van een bril of contactlenzen. Hoe fijn is als u weer kunt sporten zonder bril en niet meer als eerste uw contactlenzen moet pakken als u opstaat in de ochtend? U hoeft hier helemaal niet meer aan te denken!

  1. U kunt alles scherp zien

U zult verbaasd zijn over hoe scherp u kunt zien zonder uw bril of lenzen. Misschien ziet u zelfs beter dan dat u deed met bril of lenzen.

  1. Weinig tot geen kans op complicaties

Het is normaal om een ooglaserbehandeling eng te vinden. Het gaat natuurlijk wel om uw ogen! Vroeger was dit inderdaad het geval, maar door de nieuwste ontwikkelingen heeft u haast geen kans op complicaties. Een behandeling al geen schade brengen aan uw ogen.

  1. Het is pijnloos

Een ooglaserbehandeling kan eng klinken, maar eigenlijk valt dat in de praktijk heel erg mee. Veel mensen die voor u gingen geven aan dat de behandeling nagenoeg pijnloos was. De reden hiervoor zijn de nieuwe technieken.

  1. Het bespaart tijd

Na een ooglaserbehandeling hoeft u natuurlijk niet meer langs de oogarts en u hoeft uw lenzen niet meer in en uit te doen.

De voordelen van ooglaseren

Kan ik mijn ogen laten laseren?

Bijna iedereen kan geholpen worden met ooglaseren. Er zijn echter wel enkele uitzonderingen. Tijdens een zwangerschap of een periode van borstvoeding mag u niet behandeld worden door de verhoogde oogdruk. Medicijn gebruik is over het algemeen geen reden tot het afraden van een ooglaserbehandeling.