Clusterhoofdpijn, snel en doeltreffend oplossen

Clusterhoofdpijn wordt ook wel spanningshoofdpijn genoemd. Deze vorm van hoofdpijn is één van de meest primaire vormen die er bestaat. Veel mensen ervaren spanningshoofdpijn als een grote belemmering tijdens hun werk of dagelijkse bezigheden. Clusterhoofdpijn komt bij mannen net iets vaker voor dan bij vrouwen. Qua leeftijd wordt een piek gemeten tussen de 30 en 39 jaar. Er zijn verschillende factoren die kunnen zorgen voor het ontstaan van clusterhoofdpijn.

Denk bijvoorbeeld aan stress in uw persoonlijke situatie, depressie of eerder opgelopen hoofdletsel. Ook een te hoge bloeddruk kan spanningshoofdpijn veroorzaken. De pijn voelt aan of er constant een knellende band rond uw hoofd zit. Dit veroorzaakt een zeurende pijn die kan uitstralen naar nek en schouders. Vaak wordt de pijn aan beide zijden van het hoofd gevoeld. Anders dan bij migraine is er bij clusterhoofdpijn geen sprake van misselijkheid.

Clusterhoofdpijn is goed te behandelen

Clusterhoofdpijn is gelukkig goed te behandelen. Vaak is de oorzaak terug te vinden in verkrampte nek en schouderspieren. U kunt naar pijnstillers grijpen als paracetamol. Deze medicatie zal korte tijd uw pijn verminderen. Op de lange termijn is het echter geen oplossing en is behandeling vele malen doeltreffender.

Door middel van massage rekken de therapeuten bij de pijnkliniek NJIP de spieren op waardoor een betere doorbloeding en ontspanning ontstaat. Daarnaast geven wij u tips die u thuis dagelijks dient toe te passen om zo uw lichaamshouding te verbeteren en de spieren te ontspannen.

Clusterhoofdpijn is goed te behandelen

Snel resultaat bij revolutionaire behandelingen

NJIP is een pijnkliniek in Alkmaar die snel en doeltreffend uw clusterhoofdpijn kan behandelen. Door onze revolutionaire behandelingen zijn er al goede resultaten te meten na slechts drie tot vijf behandelingen. NJIP, is het woord pijn in omgedraaide vorm.

Onze zeer ervaren medewerkers nemen alle tijd voor u en zorgen ervoor dat u snel weer pijnvrij door het leven gaat. NJIP zet een punt achter pijn.